SEXXES® е природен производ кој го обновува огнот на страста.
Искористете ја моќта на природата за пријатни мигови, трајност и поголемо задоволство.

SEXXES®

Сензуалност, задоволството и страст - тоа се основните човекови потреби, кои за жал во денешното модерно општество се повеќе недостасуваат. Стресот и конзумирањето брза храна предизвикуваат овие скапоцени вредности да исчезнат од секојдневниот живот. За многу луѓе, тоа исто така влијае на нивниот сексуален живот. Но, ова може да се спречи!

Пастилите "ЗА МАЖИ" и "ЗА ЖЕНИ" ги менуваат брзините на нашиот сексуален живот со нивните научно подобрени рецепти кои содржат микроелементи од витамин Б3, селен и цинк и природни екстракти, прав од внимателно одбрани растенија, овошја и печурки.

SEXXES® - напиши ја твојата животна приказна

SEXXES® ЗА МАЖИ

SEXXES® ЗА МАЖИ е додаток во исхраната за зголемување на страста, со ниацин (витамин Б3), микроелемент селен и природни екстракти, прав од внимателно избрани растенија, овошја и печурки.

Сите екстракти имаат многу позитивни ефекти врз човековото тело, чувство на уживање кое не сакаме да го пропуштите!

Селенот придонесува за нормално производство на семена течност, а ниацинот (витамин Б3) го намалува заморот и исцрпеноста.

Состојки:

Мака во прав

Мака се смета како супер храна на луѓето од Јужна Америка. Ова растение ја зголемува сексуалната желба. Плодните полињата се изложени на екстремната клима на Перуанските Анди на височина од 4.000 метри. Поради значителни температурни флуктуации, силни ветрови и интензивно УВ зрачење, ова растение станува уште поотпорно.

Женшен екстракт

Женшен е растение кое расте во Кореја и Кина веќе илјадници години. Во минатото само императори, кралеви, високи благородници и нивните најблиски следбеници имале право на тоа. Коренот главно содржи т.н. гинзенозиди и амино киселини, масни киселини, витамин Ц, Б-група на витамини, натриум, магнезиум и германиум.

Екстракт од Гоџи бобинки

Гоџи бобинки (Lycium barbarum) е растение кое доаѓа од Кина и е дел од кинеската кујна и традиционалната кинеска медицина веќе 6.000 години. Гоџи бобинките содржат повеќе витамин Ц отколку портокалите, Витамин Б, витамин Е и бројни минерали, микроелементи и амино киселини.

Реиши печурки во прав

Реиши се печурки од фамилијата Ganodermataceae. Застапени се низ целиот свет. Во Кина се користат илјадници години. Меѓу професионалците, се смета дека овие печурки се еднакви на женшен. Научно докажано е дека реиши печурките содржат: разни бета-Д-глукани, бројни полисахариди кои се активни во човечкото тело, витамини од Б-, Д- и Е-група, железо, магнезиум, бакар и цинк.

Анасон екстракт

Анасон (Pimpinella anisum) припаѓа на семејството Apiaceae и потекнува од Азија и земјите од југоисточниот медитерански регион. Анасонот е придружник на човековиот род илјадници години. Во Германија, беше прогласена за највисоко лековита билка во 2014 година. Неговите главни компоненти се етерично масло, кое содржи до 95 проценти анетол, фенолна киселина и флавоноиди.

Јасмин екстракт

Јасминот припаѓа на маслиновото семејство и доаѓа од Кина. Неговите главни компоненти се, меѓу другите, хормонски елементи, алкалоиди, бета-метил-есклутинин и смола.

Содржина на пакувањето:

SEXXES® ЗА ЖЕНИ

SEXXES® ЗА ЖЕНИ е додаток во исхраната за зголемување на страста, со ниацин (витамин Б3), микроелемент цинк и природни екстракти, прав од внимателно избрани растенија, овошје и печурки.

Сите екстракти имаат многу позитивни ефекти врз телото, чувство на уживање кое не сакаме да го пропуштите!

Ниацин (витамин Б3) го намалува заморот и исцрпеноста, а цинкот ја подобрува плодноста и репродукцијата.

Состојки:

Акаи во прав

Акаи бобинките растат во Јужна Америка на високите места, главно во близина на реката Амазон. Тие содржат богат биолошки спектар на витамини, хранливи материи, витални супстанци и секундарни растителни супстанци. Тие се богати со природни антиоксиданти, на пример полифеноли и антоцијани. Концентрацијата на овие состојки е повисока отколку на пример во боровинките или портокалите. Покрај тоа, акаи бобинките, исто така, содржат многу минерали и есенцијални масни киселини, како што се олеинска и линолова киселина.

Женшен екстракт

Женшен е растение кое расте во Кореја и Кина веќе илјадници години. Во минатото само императори, кралеви, високи благородници и нивните најблиски следбеници имале право на тоа. Коренот главно содржи т.н. гинзенозиди и амино киселини, масни киселини, витамин Ц, Б-група на витамини, натриум, магнезиум и германиум.

Ацерола екстракт

Acerola (Malpighia glabra) е ниско растечка зимзелена грмушка или мало дрво кое успева во многу области од Северна до Јужна Америка. Овошките на Acerola имаат особено висока содржина на витамин Ц и затоа се широко користени во диететски додатоци.

Екстракт од Гоџи бобинки

Гоџи бобинки (Lycium barbarum) е растение кое доаѓа од Кина и е дел од кинеската кујна и традиционалната кинеска медицина веќе 6.000 години. Гоџи бобинките содржат повеќе витамин Ц отколку портокалите, Витамин Б, витамин Е и бројни минерали, микроелементи и амино киселини.

Реиши печурки во прав

Реиши се печурки од фамилијата Ganodermataceae. Застапени се низ целиот свет. Во Кина се користат илјадници години. Меѓу професионалците, се смета дека овие печурки се еднакви на женшен. Научно докажано е дека реиши печурките содржат: разни бета-Д-глукани, бројни полисахариди кои се активни во човечкото тело, витамини од Б-, Д- и Е-група, железо, магнезиум, бакар и цинк.

Содржина на пакувањето:

Contact form

Контактирајте не

ДТУ ОРБИКО ДОО Скопје

  •        Ул. Борис Трајковски бр. 286, 1000 Скопје, Македонија
  •        info.mk@orbico.com